De toepassing van glas in de moderne architectuur is heel bepalend. Glas creëert ruimte en het juiste daglicht draagt bij tot een prettig werkklimaat. Ondanks de vele voordelen heeft glas ook zijn beperkingen. Maar ook hier bied het aanbrengen van de juiste folie een oplossing voor veel voorkomende problemen. Warmte, schittering, breuk en scherven en inbraak of vandalisme gevoelig.

WARMTE

Het ontstaan van teveel warmte achter het glas kan zorgen voor een onaangenaam klimaat. Ook kan teveel zonlicht zorgen voor het verkleuren van uw interieur. Door het aanbrengen van een warmte werende folie is dit probleem aanzienlijk terug te dringen. Deze folie is in veel gradaties te verkrijgen. Afhankelijk van uw wensen en de situatie ter plaatse kunnen we u, na goed overleg, een voor u passend voorstel doen. Dit advies is uiteraard ook altijd goed technisch onderbouwd.

Folie op glas

SCHITTERING

Zonschittering op de werkplek direct of indirect, kan aardig wat overlast veroorzaken. Totale verduistering is niet altijd gewenst. Het toepassen van een getinte of gematteerde folie kan dit ongemak behoorlijk wegnemen.

VEILIGHEID

Glas breuk kan veel schade veroorzaken, zowel materiele schade als fysiek letsel. Een transparante folie die dezelfde glasgraad heeft als glas, kan er voor zorgen dat de glasscherven na een eventuele breuk bij elkaar blijven. Een bij TNO geteste bescherming voor materieel en mensen die nagenoeg onzichtbaar is. Uiteraard voldoen de door ons gebruikte folies ook aan de Europese norm NEN-EN 12600.

PRIVACY & DECORATIE

Daglicht behouden en inkijk verminderen. Uw privacy behouden zonder afbreuk te doen aan de hoeveelheid binnenvallend daglicht. Door het aanbrengen van gematteerde folie, eventueel aangebracht in een patroon, kunt u dit laten realiseren. Maar ook een transparante kleur folie of transparante bedrukte folie kan heel decoratief zijn en een totale andere sfeer geven.

NeroQom-Support is gecertificeerd door de toonaangevende folie fabrikanten en beschikt over het totale folie assortiment. Door onze ruime ervaring op het gebied van folie applicatie kunt u verzekerd zijn van een deskundig advies en uiterst professionele uitvoering.

INBRAAKPREVENTIE

Het risico van inbraak door middel van het inslaan van een ruit, kan door het aanbrengen van inbraak vertragende folie beperkt worden. De folie, die transparant is, heeft een dermate grote hechting dat het glas zelfs na meerdere slagen bij elkaar blijft.

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen?

CONTACT OPNEMEN